CONCRET, ÎN CE CONSTĂ OFERTA DR.EXCEL PENTRU COMPANII?


Peste 1.200 lecții video în limba română, filmate în studio profesional pentru end-userii și power-userii din mediul corporate.

Fie că aceștia sunt începători și doreșc să învețe să folosească Microsoft Office & Windows, fie că sunt deja la un nivel avansat și vor să devină experți în lucrul cu aceste programe, Dr. Excel vine în ajutorul angajaților companiei dvs. cu resursele adecvate, mapate pe nevoile fiecăruia.

DESCOPERITI-LE ACUM!

AVANTAJELE CURSURILOR NOASTRE ONLINE MICROSOFT PENTRU MEDIUL DE BUSINESSAvantajul #1: Prețuri de până la 20 de ori mai mici. Prețuri de până la 20 de ori mai mici decât cele aferente trainingului tradițional (cu instructor în clasă).


Avantajul #2: Peste 1.200 lecții video. Acces la toate aplicațiile din suita Microsoft Office, știut fiind că productivitatea reală în mediul de business se obține doar atunci când sunt folosite toate aplicațiile de birou, coroborate cu cele de teleworking.


Avantajul #3: Monitorizarea angajaților. Monitorizăm timpul de studiu alocat de către angajați și ritmul în care aceștia progresează, cu ajutorul instrumentelor de raportare incluse în portal, puse la dispoziția departamentului de HR


Avantajul #4: Toate cursurile vor fi permanent “up to date” pe întreaga perioadă a abonamentului (2ani). Abonații au acces la ultimele versiuni software (lecții noi adăugate în perioada de valabilate a subscrierii) + cursuri noi.

BENEFICIILE STUDIULUI ONLINE:


1. Conținutul unic, atât prin volum, dar mai ales prin actualitatea informației, cuprinzând lecții audio-video pentru Windows 10 și Microsoft 365 (Excel, Word, Access, Powerpoint, Outlook, Teams, Sharepoint, Onedrive, Onenote), la care se adaugă Project, VBA, Power BI, DAX etc.


2: Cursurile sunt disponibile în Limba Română


3: Echipa de elită, autoarea resurselor, formată din traineri certificați internațional, condusă de Bogdan Târlă – Liderul Comunității Microsoft Office din România.


4: Raportul imbatabil beneficii / cost. Prețul cursurilor online este de peste 20 ori mai mic decât cel al celor în clasă, cu instructor.


5. Portofoliul de companii-client, care utilizează cu succes resursele noastre de instruire online, este reprezentat de Microsoft România, Exim Bank, British American Tobacco, Allianz Țiriac, Prospecțiuni, Sodexo, Linde Gaz, Raiffeisen Bank etc.


6. Money back guarantee: Cumperi, testezi și, dacă nu ești mulțumit, primești banii înapoi (ai 24 de ore de la momentul activării accesului pentru a solicita anularea comenzii)!

SOLICITAȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ: [email protected]


10 MOTIVE PENTRU A FI ÎNSCRIS DE CĂTRE FIRMA DVS. LA CURSURILE

E-LEARNING DR.EXCEL:


1. Învățați RAPID să folosiți programele din suita MS Office

2. Accesați cursurile 24 de ore din 24, 7 zile din 7

3. Parcurgeți lecțiile de oricâte ori, până la perfecțiune

4. Nu aveți nevoie de software adițional instalat

5. Accesați cursurile de pe orice calculator sau tabletă

6. Lecțiile sunt create într-un format inovator

7. Beneficiați de suport online și prin telefon

8. Costul este de 20 ori mai mic decât ale unor cursuri clasice

9. Nu vă mai deplasați într-o altă locație pentru a învăța

10. Vă testați cunoștințele și descărcați certificatul onlineSOLICITAȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ: [email protected]