CURSURILE SUNT ÎNREGISTRATE LA O CALITATE IREPROŞABILĂ


CONVINGEŢI-VĂ!

PREȚ EXCEPȚIONAL:


179 lei


O SINGURĂ PLATĂ, ACCESS PE VIAŢĂ


CELE 800 DE LECȚII VIDEO DIN "PROGRAMUL DE DIGITALIZARE DR.EXCEL" SUNT ÎNREGISTRATE (TUTORIALE)


- Studiul se face exclusiv online, de acasă sau de la birou!

- Lecțiile noastre online sunt în format e-learning (tutoriale video), filmate în studio profesional și pot fi accesate exclusiv pe internet.

- Parcurgeți lecțiile ORIcând, (24 de ore din 24, 7 zile din 7), de ORIunde de ORIcâte ori doriți, până la perfecțiune;

- Nu aveți nevoie de software adițional instalat, accesați cursurile online, de pe orice calculator (laptop / desktop) sau tabletă cu conexiune la internet;

- Nu este necesară deplasarea dvs. în sala noastră de curs, puteți studia de oriunde: de acasă sau de la birou;

- După parcurgerea tuturor lecțiilor video aferente fiecărui curs, vă descărcați din contul dvs. online certificatele de absolvire.

Dacă v-au plăcut lecţiile DEMO, ați învățat ceva (nou) și vreți mai mult(e), vă oferim acces nelimitat (pe viaţă) la TOATE cele peste 800 de lecţii video Microsoft Office, elaborate de echipa de traineri acreditaţi internațional a Dr.Excel.


OFERTĂ DE NEREFUZAT

CU OCAZIA LANSĂRII DR.EXCEL:

-91% DISCOUNT 

(de la 1990 lei) 


PREȚ EXCEPȚIONAL:

179 lei

(câștigați 1811 lei)


EMAIL: [email protected]


NU V-AM CONVINS ÎNCĂ?

CONŢINUTUL CURSURILOR ESTE UNUL ESENȚIAL ȘI RELEVANT, FIIND CREAT DE ECHIPA DE TRAINERI MICROSOFT A DR. EXCEL, CERTIFICAȚI INTERNAȚIONAL.


CERTIFICATELE DE ABSOLVIRE LE PUTEŢI DESCĂRCA ONLINE


EXCEL


POWERPOINT


WORD


POWER BI


EXCEL VBA


WINDOWS 10


AFLAȚI "POVESTEA" NEROMANȚATĂ A LUI DR.EXCEL

PREȚ EXCEPȚIONAL:


179 lei


O SINGURĂ PLATĂ, ACCESS PE VIAŢĂ


Bogdan Tarla (alias Dr.Excel)

ECHIPA DR.EXCEL VĂ SPUNE BUN VENIT!


Bogdan Târlă – Microsoft MVP Excel,

leader-ul Comunității Excel din România și

fondatorul brand-ului Dr.Excel


Suntem bucuroși să vă împărtășim din experiența noastră, pentru a dobândi cunoștințe și abilități noi în folosirea computerului, câștigând astfel timp în rezolvarea task-urilor și devenind un power-user de business competitiv și eficient!


Instrumentele Microsoft de calcul, analiză și urmărirea datelor pot fi mai ușor de utilizat decât credeți.


CERTIFICĂRILE DR.EXCEL


MOS MASTER INSTRUCTOR
MICROSOFT CERTIFIED TRAINER


MOST VALUABLE PROFESSIONAL


ALĂTURAŢI-VĂ CELOR PESTE 14.500 DE PERSOANE CARE AU DEJA ACCES LA CURSURILE DR.EXCEL


Mirela, Pachet complet

N-aș fi crezut să găsesc în România o așa ofertă: completă și la un raport excelent calitate/cost! Am mai luat cursuri de pe Teachable, însă acest pachet, în limba română mi-a depășit toate așteptările. Cât de încrezătoare mă simt, să știu că toate lecțiile de MS Office se află acum în contul meu și că le pot accesa oricând am nevoie să învăț ceva nou, sau să-mi reamintesc o operație sau alta! Iar nevoie am mai tot timpul…

Mulțumesc Dr.Excel!

Mihai, Pachet Complet

Sunt elev în clasa a zecea și m-am gândit să-mi pregătesc cât mai din timp examenul de competențe digitale de la BAC. Profu’ de info ne-a recomandat acest pachet complet de cursuri online, care conține cam tot ce ne trebuie pentru a pregăti examenul. Le-am spus părinților, care l-au comandat, și într-adevăr merită, nu doar pentru BAC, dar și pentru mai târziu, pentru că te poți întoarce la el ori de câte ori ai nevoie să recapitulezi ceva.

Sunt încântat să-l recomand! 

Lucian, Excel Incepatori

Am crezut că știu să lucrez în Excel, până când am cumpărat cursul acesta video de Excel Începători și am văzut cât, de fapt, nu știu!

Am luat apoi și modulul de Excel avansați și, după ce l-am parcurs, mă simt mult mai sigur pe mine, reușind să rezolv multe probleme la birou, nu doar ale mele, ci și ale colegilor mei (dar mai ales ale colegelor :) ) a căror stimă a crescut considerabil.Până și seful meu m-a felicitat!

Aurora, Excel Incepatori

Am aflat de la o colegă de aceste cursuri și, pentru că am nevoie de Excel din ce în ce mai mult, am intrat de curiozitate pe site, pentru a vizualiza câteva DEMO-uri, care m-au convins imediat de calitatea și profesionalismul lor.Metoda de studiu m-a ajutat să înțeleg imediat lecțiile, iar acum pot spune că mă descurc binișor în Excel, fără să tot întreb colegii cum rezolv un task sau altul. Acum mă întreabă ei pe mine… :).

Good job, Dr.Excel! 

Sorin, Excel Avansati

Sunt student la Poli și, ca mulți colegi, am încercat să-mi găsesc un job, participând la câteva interviuri, însă, după ce eram întrebat la ce nivel știu să lucrez în Excel și răspundeam “începător”, nu mai eram căutat.

Atunci am înțeles că trebuie să-mi completez cunoștințele de Excel avansat. Am găsit pe Teachble acest curs și, în câteva zile, m-am pus la punct cu agenda. Următoarele două interviuri au fost “floare la ureche”, acum stau să mă gândesc pentru care din ele să optez :).

Recomand cu căldură acest curs!

Elena, Windows 10

Sunt profesoară cu experiență, însă trecerea cursurilor în modul “online” mi-a creat un mare disconfort, deoarece nu aveam mai deloc competențe digitale pentru a lucra cu elevii în această formulă. Am aflat de la un coleg de aceste cursuri și le-am comandat, deși eram oarecum reticentă. După primele lecții însă, am înțeles ușor cum se operează în Windows 10 și, din acel moment, totul a devenit mult mai simplu și mai clar și cu alte programe. Acum sunt mult mai încrezătoare în fața elevilor mei, iar dacă înainte aveam de învățat eu de la ei, acum învață ei de la mine.

Mulțumesc “Dr.Excel” pentru că mi-a redat autoritatea profesională înaintea elevilor, dar și a colegilor!

Stela, Microsoft Word

Sunt asistent manager și, în afară de protocol, cea mai mare parte din timp redactez documente. În ultima perioadă se adunau însă atat de multe, încât simțeam că nu mai fac față, fiind nevoită să fac ore suplimentare (fără însă a fi plătită). Am căutat pe NET și am găsit acest curs video WORD. Am vizionat câteva DEMO-uri, mi-au plăcut și l-am comandat. Am fost uimită de câte lucruri noi am învățat și cât de mult îți poți ușura munca, dacă știi să lucrezi profesional cu acest program. Acum am timp nu doar să fac cafeaua șefului, dar să “stau” și eu la una (sau la mai multe :) )

Faină treaba!

Ionela, VBA/MACRO

Lucrez în departamentul financiar al unei multinaționale, iar volumul de lucru în Excel, mai ales la încheierile de lună, este enorm, devenind în ultimul timp de-a dreptul stresant. Șefa mi-a sugerat să-mi automatizez lucrul în Excel, creându-mi propriile rutine și aplicații care să-mi crească productivitatea. Am căutat un curs de VBA, și pot spune că am găsit exact ce-mi trebuia: cursul Dr.Excel, cu lecții reprezentative, bazate pe aplicații practice, calitate ireproșabilă, preț incredibil de mic. Am comandat, am studiat intensiv și am aplicat imediat la job abilitățile de programare dobândite. Rezultatul? Eficiența muncii a crescut considerabil, încât acum îi asist și pe colegii mai “comozi”, recomandându-le însă cu încredere cursul, pentru a fi cu toții la fel de performanți.

Cristian, Power BI

Sunt antreprenor și principala mea preocupare este creșterea business-ului. Am înțeles că pentru a lua decizii fundamentate privind strategia de dezvoltare a afacerii, e absolut necesar să stăpânesc instrumentele Power BI & Dashboard din Excel. Tot căutând pe NET, am găsit în sfârșit ce-mi trebuia: Cursul video Power BI de la DR.Excel. N-am mai stat pe gânduri și l-am comandat, mai ales că este la un preț care, la prima vedere, m-a făcut să cred că nu este ceva serios. Am fost însă de-a dreptul uluit să văd ca este un curs excepțional, pragmatic și filmat profesional. Nu m-am putut “dezlipi” de el până nu l-am “devorat” complet, pentru ca apoi să pot aplica imediat în viața reală ce-am învățat.

Surpriză (sau nu), am putut lua decizii de business corecte, care mi-au crescut cifra de afaceri, devansând concurența.

Asta da ROI J! 

Dr.Excel este școala secolului 21

ALEGEȚI ÎNȚELEPT!


Aproape jumătate (45,6%) dintre angajatori își doresc, conform cerințelor din anunțuri, angajați care să știe să folosească pachetul Microsoft Office*

*Conform unei analize ejobs din perioada septembrie-noiembrie 2016


Învățați online, de ORIundeORIcât, ORIcând,  prin cea mai eficientă metodă de instruire: video-tutorialul interactiv, bazat pe o tehnică unică în România - “Learning by doing”.


DE CE SĂ COMANDAŢI ACUM PACHETUL DE CURSURI VIDEO DR.EXCEL?


 • Pachetul de cursuri COMPLET Dr.Excel, are un preț redus cu 91% ;
 • Aveți acces pe viață la toate cursurile din acest pachet (peste 800 de lecții video)
 • Acest pachet de cursuri este UNIC în România, filmat în studio profesional, la o calitate impecabilă;
 • Nu mai sunteți nevoit să cautați pe YouTube informații despre Microsoft Office, acest pachet complet de cursuri fiind tot ceea ce vă trebuie pentru a învăța imediat să folosiți cel mai popular software din lume;
 • Sunt singurele cursuri MS Office de pe TEACHABLE susținute de traineri vorbitori nativi de limba română;
 • Accesați cursurile ORICÂND - 24 de ore din 24, 7 zile din 7;
 • Parcurgeți lecțiile de oricâte ori doriți, până la perfecțiune;
 • Nu aveți nevoie de software adițional instalat;
 • Accesați cursurile de pe orice calculator, telefon sau tabletă;
 • Costul este de 10 ori mai mic decât al celor mai ieftine cursuri în clasă, cu instructor;
 • Nu mai este necesară deplasarea într-o sală de curs, puteți studia de acasă, sau de la birou;
 • Vă descărcați din contul dvs. online certificatele de participare la cursuri după parcurgerea tuturor lecțiilor video aferente.


CU DR.EXCEL SUNTEȚI PERMANENT CONECTAT LA ULTIMELE TEHNOLOGII!


Folosim tehnologiile viitorului, create pentru deceniul următor, în speță instrumentele Microsoft Office 365 – cea mai nouă versiune din anul 2022 și Windows 10 ( cu update-urile și servicepack-urile la zi).


CALITATE GARANTATĂ DE "MICROSOFT ROMÂNIA"


"Dr.Excel este unul dintre partenerii noștri de bază atunci când vorbim despre furnizarea de servicii de training."

Valentina Ion

Microsoft România

CUI ÎI ESTE ADRESAT

"PROGRAMUL DE DIGITALIZARE COMPLET"


 • Începătorilor, în perspectiva de a deveni utilizatori avansați și experți în materie.
 • Profesioniștilor, angajați sau angajatori, care doresc să devină cu fiecare zi mai eficienți în lucrul cu aplicațiile din suita Microsoft Office 365.
 • Profesorilor, care au nevoie de expertiză în noua eră digitală
 • Elevilor de liceu, care doresc să se asigure că promovează cu succes examenul de Competențe digitale de la BAC.
 • Studenților, care doresc să dobândească cunoștințele și abilitățile Microsoft Office și Windows, pentru a reuși la următorul lor loc de muncă sau la promovarea în carieră.
 • Analiștilor de date și antreprenorilor, care doresc să descopere noi tehnici și instrumente pentru a-i ajuta să ia decizii de business corecte, devansând concurența.ÎNTR-UN CUVÂNT: TUTUROR

CARE SUNT CERINȚELE PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN "PROGRAMUL DE DIGITALIZARE COMPLET"?


 • Dorința și voința de a învăța, de a fi un bun autodidact.
 • Nu este NECESAR NICI UN software adițional pre-instalat pe calculatorul dvs. Lecțiile video se pot accesa de pe orice device: TELEFON, LAPTOP, DESKTOP, TABLETA, orice sistem de operare: ANDROID, WINDOWS, MAC OS, iOS, etc
 • Toate lecțiile video se pot accesa de pe orice browser de Internet: Chrome, Edge, Firefox, etc
 • Nu sunt necesare cunoștințe prealabile de operare PC, dar dacă le aveți, puteți începe de la nivelul la care sunteți.GARANTAT VEȚI AVEA CEVA NOU DE ÎNVĂȚAT !

ÎNTREBĂRI FRECVENTE


Ce primesc după efectuarea comenzii și realizarea plății?

La efectuarea comenzii vă alegeți o parolă de acces pe portal, cu care veți putea apoi să vă logati și să parcurgeti toate lecțiile online.

Cât timp voi avea acces la acest curs?

Veți avea acces GARANTAT, “pe viață”.

Care este politica de retur?

Cea clasică, "Money back guarantee": dacă veți considera că "nu face banii", suntem gata să vă respectăm opinia și să vi-i returnăm. Credem însă cu tărie doar în feedback-ul dvs. pozitiv!

Cum pot plăti cursul?

În cel mai convenabil mod pentru dvs: cu card-ul.

Unde pot adresa (și) alte întrebări?

Suntem oricând la dispoziția dvs., vă rugăm doar să ne scrieți la adresa [email protected] și vă vom răspunde prompt.


FIȚI PREGĂTIT ÎNAINTEA TUTUROR!